Testimonials

Ondernemingsraad en directie van OCI Nitrogen, juli 2016
Op de mooie locatie van de Pingerhoeve (www.pingerhoeve.nl) verzorgde Zuidenwind coaching & training een teamworkshop voor de ondernemingsraad en directie van OCI Nitrogen.

De prachtige vergaderlocatie met een ervaringsgerichte vergaderbreak met Paard-en-Coaching, zorgde voor de volgende reactie: “Dank voor de gastvrijheid, het heerlijke eten en de leuke en inspirerende workshop gisteren. De reacties waren zeer positief! Het was dan ook een aparte groepssamenstelling. Mooi om te zien wat er dan gebeurt tijdens de oefeningen.”

collage-oci-nitrogen

Internationaal team U-center, april 2016
“Het was een hele geslaagde, leerzame, nuttige leuke ontmoeting
bij jullie. Bedankt voor jullie speciale inzet voor ons”.

collge-uc-1

Team HR en opleiding Sekisui Alveo, april 2016
“Hartelijk dank voor de bijzondere ervaring. We kijken terug op een fantastisch mooie dag. We hebben er tijdens de dag nog veel over gesproken en deze ochtend is het ook weer het belangrijkste onderwerp van gesprek geweest. Dank hiervoor!!!”.

13029499_990233027697338_4298125557888164562_o